Predstavljanje izdanja Bokeljske mornarice i pjesnikinje Dubravke Jovanović

U čitaonici Narodne knjižnice Grad u Dubrovniku 26. svibnja 2011. godine s početkom u 19h održala se promocija izdavačke djelatnosti Bokeljske mornarice iz Kotora i poezije pjesnikinje Dubravke Jovanović. Promocija je održana u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor – Gradovi i knjige u organizaciji Dubrovačkih knjižnica Dubrovnik i Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Bila je to četvrta od šest promocija izdavača koje su predviđene projektom, a koje uključuju tri promocije crnogorskih izdavača u Dubrovniku i tri promocije hrvatskih izdavača u Kotoru i na Cetinju. Na promociji su sudjelovali: Jasmina Bajo, Dubravka Jovanović, Slavko Mandić, Miloš Milošević i Vesna Vičević.

Admiral Bokeljske mornarice dr.sc. Miloš Milošević predstavio je dvije publikacije, bile su to Statut Bratovštine svetog Nikole mornara u Kotoru iz 1463. s alegatima do 1807. godine i Međunarodni naučni skup Dvanaest vjekova Bokeljske mornarice : Zbornik radova.

O poeziji Dubravke Jovanović govorili su mr.sc. Vesna Vičević i Slavko Mandić nakon čega je pjesnikinja uz glazbenu pratnju pročitala nekoliko svojih pjesama.